Sunnuntai-illan pikakuulumisia!

2 comments
Aattelin kertoa teille heti alkuun pienen vinkkivitosen liittyen siihen, miten rankan treenin ja bileillan ajoittaminen samalle päivälle ei välttämättä oo se paras mahdollinen idea. Kuvitelkaapas pienen hetken ajan se olotila, mikä lihaksissa on tuplajalkatreenin, tehokkaan corejumpan ja baarin tanssilattiaa kulutettujen tuntien jälkeen... Näkkileipäkin voittaa mut tällä hetkellä kirkkaasti notkeudessa! Lihasten lisäksi myös pienimuotoista päänsärkyä on ollut tänään havaittavissa - jep, eilisillan aikana taisi kurkusta alas humahtaa muutakin kuin pelkkää vettä :D Vanhuus ei tosiaan tule yksin ja kahtena peräkkäisenä viikonloppuna suoritetun empiirisen tutkimuksen pohjalta uskallan kyllä väittää, ettei tästä tytöstä saa muutaman vuoden takaista bileprinsessaa enää tekemälläkään! Tää kaks viikonloppua riittää vallan mainiosti hetkeksi ja juhlimiskiintiö on nyt taas onnellisesti täytetty taas vähäksi aikaa. Hauskaa meillä toki on ollut molemmilla kerroilla, sitä ei käy kiistäminen, mut toisaalta tältä kesältä muistojen kulta-arkkuun on säilötty myös useampi täysin vesilinjalla vedetty huikean loistava ilta - ainakaan mun kohdallani alkoholin määrä ei siis missään tapauksessa määrittele illan onnistumista. Aina silloin tällöin on mukavaa juhlia ihan kunnolla, mut ei nää krapulapäivät oo kyllä niin rattoisia, että näitä viitsisi alkaa aivan työkseen harrastamaan! :D


Juhlat on nyt tosiaan juhlittu ja ajatukset pitäis pikkuhiljaa alkaa siirtämään kohti tulevaa viikkoa. Huomenaamulla meen makustelemaan työnantajanani toimivan hotelliketjun kolmatta ja uusinta hotellia lyhyen aamuvuoron merkeissä. Tähän mennessä oon siis työskennellyt ainoastaan ketjun kahdessa muussa hotellissa, mutta syksyn edetessä laitetaan näille puljuille lappu luukulle talven ajaksi ja näin ollen kaikki työntekijät tulevat siis siirtymään jäljellejäävään, ympäri vuoden auki olevaan hotelliin. Varausjärjestelmät ja suurin osa käytännön asioista pysyy toki samana, mutta pientä haastetta hommaan tuovat luonnollisesti täysin vieras rakennus sekä tietyt, jokaiselle paikalle ominaiset rutiinit ja tavat. :)

Töiden jälkeen otankin sitten hetkeksi suunnan kohti Turkua, jonne mun täytyy reissata uusimaan vuosi sitten varastettu ajokorttini. Toisinaan tää Ahvenanmaalla asuminen on kieltämättä hieman vaikeaa (ainakin niin kauan, kun täällä ei ole virallisesti kirjoilla): nytkin joudun käyttämään kaks päivää siihen, että käyn jättämässä ajokorttihakemuksen mantereen puolelle poliisilaitokselle. Hieman ylitseampuvaa, vai mitä mieltä ootte? :D Aattelin kuitenkin ottaa pikaisen visiitin Turussa täysin lähimatkailun kannalta eikä kohdekaupunki oo ainakaan missään nimessä huonoimmasta päästä!

Nyt on kuitenkin aika painaa pää tyynyyn ja keräillä hieman voimia huomiselle - mukavaa alkuviikkoa kaikille! :)


2 kommenttia:

  1. Heips Laura! Löysin tämän kivan blogisi ihan äskettäin ja kirjauduin saman tien lukijaksi. Jään mielenkiinnolla seuraamaan kuulumisiasi sieltä Ahvenanmaalta.
    Jos sua kiinnostaa mökkeily ja veneily, niin tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan mm. mökkimaisemissa Turun saaristossa. Ja on mulla aina välillä muotijuttujakin, kun sille päälle satun :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitokset kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Tulen ehdottomasti vastavierailulle blogiisi, joka vaikutti pikaisen ensisilmäyksen jälkeen todella kiinnostavalta :)
      Ihanaa syksyn jatkoa!

      Poista