Täällä taas!

Leave a Comment
Hellurei taas pitkästä aikaa! Näinhän tässä nyt sitten näköjään pääsi käymään, että kesän ja kärpästen saapumisen myötä painui tän tytön bloggailuinto totaalilomalle eikä postauksia oo todistettavasti juurikaan kesäkuun lopun jälkeen näkynyt. Uusi blogipohjakaan ei tällä kertaa auttanut ylläpitämään motivaatiota yllä ja hieman laiskistunut päivittelytahti venähtikin loppujen lopuksi parin kuukauden mittaiseksi tauoksi. Oon kuitenkin sitä mieltä, ettei harrastuksista pidä missään nimessä tehdä pakkopullaa ja näin ollen luottanut myös siihen, että bloggailuintokin kyllä palailee jossain vaiheessa, mikäli on palaillakseen. :) Nyt, juuri salilta saapuneena ja jalkalihakset täysin tappiin ajaneena (eli käytännössä kotiin kontanneena...) inspiraatio iski yhtäkkiä pitkästä aikaa ja siitähän piti toki tarttua kiinni saman tien - täällä sitä nyt sitten taas siis ollaan!

Hiljaiseloa vietetyt pari kuukautta ovat kuluneet suoraan sanottuna melko pitkälti töiden merkeissä - työtunteja on tullut paukutettua nimittäin sellaiseen tahtiin, että näin jälkikäteen mietittynä ajatuskin meinaa alkaa huimaamaan... :D En kuitenkaan missään nimessä valita, sillä töitähän mä tänne oon nimenomaan tullut tekemään ja se, että niitä on tuntunut riittävän, on ehdottomasti vain hyvä juttu! Töiden lisäksi juhannuksen jälkeen hommattua salikorttia on tullut vingutettua melko ahkerasti ja oonkin kesän aikana koukuttunut täysin vanhaan inhokkiini spinningiin sekä löytänyt kesäkuisen juoksuspurttailun jälkeen rakkauden salitreenaamiseen. Aiempaan tapaan kesä ei siis olekaan syönyt liikkumismotivaatiota vaan pikemminkin päinvastoin! :)

Niin, töitä ja treenaamista - mutta myös sopivissa määrin juhlimista ja aamuun asti jatkuneita kesäöitä sekä baarin tahmeita tanssilattioita, auringonottamista ja ulkona syötyjä lounaita, Tukholman vanhankaupungin kapeita katuja, vanhoja ystäviä ja paljon uusia, upeita ja rakkaiksi muodostuneita ihmisiä sekä tulevaisuudensuunnitelmia. Itkua, naurua, unelmia ja haaveita, hymyä ja haikeutta. Rusketusrajoja, merituulen puhallusta, punaviinipulloja, pohdintoja elämästä ja ilonsekaista ahdistusta tulevasta, kaatosateessa kävelyä sekä aamuauringon katselua. Ystävien täyteisiä hetkiä ja omassa rauhassa vietettyjä iltoja - kaikkea tätä ja niin paljon muutakin ovat viime kuukaudet pitäneet sisällään. 

Mun ihanan värikäs kotikatuni!
"Suomen aurinko ei polta"... eipä :D
Onko tää nyt sitten sitä bulkkaamista? :D
Ihana Henna kävi moikkailemassa mua heinäkuussa!
Tukholmaa.
Fiilikset spinningin jälkeen... :D
Mun rakkaan vaimon aka kämppikseni kanssa lähdössä kohti Rockoffin ekaa iltaa!

Kolea, syksyä enteilevä ilta sisällä rakkaiden ihmisten ja mutteripannukahvin kanssa :)
Mun kesäni Ahvenanmaalla alkaa pikkuhiljaa lähenemään loppuaan ja vaikka toisenlaiset haasteet ja maisemat odottavatkin aivan kulman takana, on olo samaan aikaan surullinen ja hieman haikea. Lähteminen on aina ollut mulle vaikeaa ja jatkuvassa uusien seikkailujen haalimisessa on tosiaan myös se kääntöpuolensa - uudet asiat kun tuppaavat väistämättä tarkoittamaan ainakin jossain määrin vanhojen juttujen sivuun työntämistä. Juuri tällä hetkellä tiettyjen asioiden taakse jättäminen tuntuu jo ajatuksenakin todella vaikealta enkä uskalla edes miettiä, mikä olotila mahtaa olla lähdön koittaessa konkreettisesti.

Synkistelyt kuitenkin sikseen, sillä palailen varmaankin tuleviin suunnitelmiin aivan erillisen postauksen merkeissä. Miten teidän kesä oikein sujui ja millä tavalla syksy on lähtenyt käyntiin? :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti